Заповядайте във физическите ни магазини в градовете Варна > Пловдив > София
BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • RSD
  • TRY
Категории

0

Категории

Избери по

Цена

90лв. - 1800лв.
НачалоМарки

Vents

Филтри
Vents

Vents

Vents е компания с дългогодишен опит, която предлага широк асортимент от модерно вентилационно оборудване, осигуряващо решения за всички ваши нужди от вентилация. Нашите продукти се отличават с високо качество, балансирани спецификации и съответствие с европейските и международните стандарти по отношение на енергийната ефективност, надеждността и безопасността, което се потвърждава от съответните сертификати и реализирани проекти по целия свят. Нашата цел е да създаваме продукти чрез непрекъснато развитие и усъвършенстване, които винаги ще отговарят на най-високите изисквания на клиентите.

От момента на създаването си преди повече от 20 години, компанията измина дълъг път на изграждане и развитие, от малко производствено предприятие до водещ световен доставчик на вентилационно оборудване. Днес водещите позиции на Vents са подкрепени от значителни производствени обеми, широка география на продажбите, висок дял на износа, както и от признанието на нашите партньори по целия свят и от почетното членство на компанията в авторитетни международни експертни климатични асоциации.

Към днешна дата компанията е силно научноизследователско и производствено предприятие, което разполага с най-големите производствени мощности в Европа и самостоятелно произвежда пълна гама оборудване за вентилационни системи с всякаква степен на сложност. Vents е член на Blauberg Group, която има силно представителство в целия свят (централният офис се намира в Мюнхен, Германия) и е най-динамично развиващата се компания във вентилационния бизнес в днешно време. Това позволява на Vents да усвоява най-добрите европейски практики и опит в разработването на най-съвременни вентилационни системи и да разширява продуктовите си пазари. Понастоящем вентилационното оборудване на Vents се предлага в повече от 110 страни по света.

Производствените мощности на компанията са разположени на площ от над 90 000 кв. м.

Компанията осъществява пълен затворен цикъл на производство и е оборудвана с най-съвременно оборудване. В предприятието работят близо 3 000 квалифицирани специалисти, които осигуряват създаването на вентилационни продукти от идея и дизайнерска концепция до пълноценен високотехнологичен продукт. Всички структурни звена на предприятието работят като по часовник благодарение на прилагането на концепцията за управление Lean production method.

Всяка година компанията произвежда близо 5 млн. битови вентилатори, почти 350 000 единици оборудване за промишлена вентилация, над 22 000 вентилационни устройства, приточни и изходящи вентилационни устройства. Общата гама от продукти на Vents включва над 30 000 артикула за различни пазарни сегменти, потребителски групи и географски региони.

13

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»
Онлайн магазин от SELITON