Заповядайте във физическите ни магазини в градовете Варна > Пловдив > София
BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • RSD
  • TRY
Категории

0

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

DUTCHPRO

DutchPro – Водещият холандски производител на хранителни елементи и вещества за растения, предлагащ иновативни продукти за оптимизиране на растежа и цъфтежа. Изберете качество, проверено от години опит.

http://dutchpro.nl/

43
продукти

FERRO

Ferro предлага иновативни решения за подхранване на растенията, включващи висококачествени торове и добавки за максимален растеж и цъфтеж, отглеждани с научен подход и екологична съвест.

http://www.ferro.nu/

74
продукти

Bluelab

Bluelab е вашият експерт в точното измерване на pH и EC, осигуряващ професионални контролери и дозатори за прецизно управление на хранителните режими в градинарството.

https://www.getbluelab.com/home

30
продукти

CELLMAX

Cellmax – Вашият партньор за превъзходен растеж и буен цъфтеж. Нашите торове и добавки са разработени със съвременни научни познания, за да осигурят на вашите растения всичко необходимо от сеитба до жътва.

http://cellmax.nl/

38
продукти

OSRAM

Osram предлага иновативни и енергоспестяващи осветителни решения за професионални и лични нужди, съчетавайки технологични иновации с дизайн, за да освети вашия свят.

https://www.osram.com/osram_com/products/lamps/high-intensity-discharge-lamps/high-pressure-sodium-vapor-lamps-for-open-and-enclosed-luminaires/plantastar-t/index.jsp

7
продукти

T.A. - Terra Aquatica

Оптимизирайте здравето и производителността на вашите растения с T.A - Terra Aquatica. Нашите торове и добавки са формулирани с точност за подпомагане на силния растеж и обилния цъфтеж.

https://www.terraaquatica.com

110
продукти

Biobizz

Biobizz превръща отглеждането в истинско изкуство със своята серия от органични торове и добавки, гарантиращи здравословен растеж и богат цъфтеж на вашите растения.

http://www.biobizz.com/

68
продукти

CANNA

Разкрийте пълния потенциал на вашите растения с 'Canna' - вашият избор за висококачествени торове и добавки, специално разработени за засилване на растежа и обогатяване на цъфтежа.

http://www.canna.com/

80
продукти

House & Garden

House & Garden предоставя премиум клас торове и добавки за растения, създадени да подхранват и стимулират вашата градина с изключителна ефективност.

http://www.house-garden.us/products

0
продукти

Philips

Philips преобразува пространствата с иновативно осветление, предлагайки енергоефективни и дълготрайни решения за отглеждане на растения на закрито.

http://www.lighting.philips.com/main/

4
продукти

AutoPot

AutoPot превръща градинарството в лесна задача със своите иновативни автоматизирани системи за напояване, които гарантират оптимално хидратиране на растенията без прекомерна консумация на вода.

http://www.autopot.nl/

57
продукти

ATAMI

Atami осигурява висококачествени продукти за отглеждане на растения, които стимулират здрав растеж и обилен цъфтеж, като същевременно се фокусират върху ефикасността и устойчивостта на вашата градина.

http://atami.com/

11
продукти

GRODAN

Grodan предоставя иновативни хидропонни решения и субстрати от каменна вата, които подобряват устойчивостта и ефективността на отглеждането на растения в контролирана среда

http://www.grodan.com/

4
продукти

ONA

ONA предлага професионални решения за неутрализиране на миризми, създадени да осигурят свеж и чист въздух във всяко пространство. Надеждни и ефективни, продуктите на ONA са изборът на експертите.

http://www.onaonline.com/index2.html

23
продукти

PLAGRON

Plagron стои в основата на всяко здраво растение със своите иновативни и устойчиви субстрати, торове и добавки, гарантиращи оптимизиран растеж и цъфтеж.

http://www.plagron.com/

40
продукти

Secret Jardin

Secret Jardin е вашият партньор в индор градинарството, осигурявайки висококачествени палатки за отглеждане и съпътстващи аксесоари, за да създадете идеалната среда за вашите растения.

http://secretjardin.com/

67
продукти

TRIMPRO

TRIMPRO предлага водещи в индустрията решения за почистване на листната маса, които улесняват подготовката на растенията, осигурявайки бърза, ефективна и нежна обработка за оптимални резултати.

http://www.trimpro.com/distributors

9
продукти

Can-Fans

Can-Fan предлага високоефективни вентилационни решения, които осигуряват оптимален въздушен поток и контрол на климата във всяка градинарска среда, поддържайки здравето на растенията.

http://canfan.nl/

14
продукти

ROOT!T

ROOT!T улеснява отглеждането на растенията с иновативни продукти за кореново стимулиране, които обещават по-бързо и по-здравословно кореново развитие за всички видове растения.

http://propagateplants.com/

15
продукти

Milwaukee

Milwaukee се отличава с надеждност и иновации, предлагайки широка гама от измервателни уреди, достойни както за начинаещи, така и за опитни градинари.

http://www.milwaukeeinstruments.com/

23
продукти

G-systems

G-Systems разработва решения за управление на климата и градинарство, предназначени да оптимизират условията за отглеждане и да увеличат резултатите от вашата градина.

http://www.g-systems.eu/products

21
продукти

Growth Technology

Growth Technology предлага иновативни решения за всеки аспект на растежа на растенията, предоставяйки висококачествени торове, добавки и специализирани продукти за увеличаване на здравето и продуктивността на вашите растения.

http://www.growthtechnology.com/

4
продукти

Mammoth

Mammoth специализира в производството на висококачествени палатки за отглеждане и градинарски аксесоари, проектирани да осигурят оптимални условия за развитие на растенията във всяка среда.

http://www.mammothtent.nl/

34
продукти

Can-Filters

Can-Filters предлага водещи решения за филтрация на въздуха, които гарантират чистота и свежест с иновативни въглеродни филтри, изработени за ефективно премахване на миризми и замърсители.

http://canfilters.nl/

41
продукти

TechGrow

TechGrow развива интелигентни технологични решения за градинарите, предоставяйки сензори и системи за мониторинг, които гарантират перфектни условия за отглеждане на растенията.

https://www.techgrow.nl/nl/

34
продукти

SYLVANIA

Sylvania осветява света с високоефективни и иновативни светлинни решения, предлагайки широка гама от LED лампи, флуоресцентни тръби и специализирани осветителни продукти за различни приложения.

https://www.sylvania.com/en-us/Pages/default.aspx

8
продукти

LUMii

LUMii предлага иновативни осветителни решения за градинарство, които помагат на растителните култури да процъфтяват с ефективни и енергоспестяващи лампи, рефлектори и аксесоари за оптимален растеж.

http://www.grow-lumii.com/

32
продукти

Adjust A Wings

Adjust A Wing разработва революционни рефлектори, които максимизират осветлението и енергийната ефективност в градинарството, позволявайки на градинарите да настроят светлината според специфичните нужди на техните растения.

http://www.adjustawings.com/

6
продукти

Gronest

Gronest революционизира градинарството със своите устойчиви текстилни саксии, които подобряват аерацията и кореновия растеж, насърчавайки здравословния и буен растеж на всички видове растения.

http://gronest.com/

29
продукти

LUMATEK

Lumatek предоставя напреднали осветителни решения за градинарите, включващи високоефективни лампи и баластни устройства, които максимизират растежа и цъфтежа на растенията.

https://lumatek-lighting.com/

32
продукти

EASYGROW

EasyGrow прави градинарството достъпно и удобно, предлагайки широк спектър от иновативни хидропонни системи, енергоспестяващо осветление и решения за контролирано отглеждане на растения.

http://www.easy-grow.co.uk/

24
продукти

GAVITA

Gavita предлага висококласнo осветление в областта на комерсиалното градинарство, предоставяйки високоефективни LED осветителни системи и баластни устройства, които подобряват растежа и добива на растенията.

http://www.gavita-holland.com/

9
продукти

Jiffy

Jiffy улеснява началния етап на отглеждане на растенията със своите иновативни решения като торфени таблетки и стартови китове, които осигуряват здравословна основа за всеки млад разсад.

http://www.jiffypot.com/

8
продукти

SUPERthrive

Superthrive осигурява на градинарите уникална добавка с витамини и хормони, която стимулира растежа и помага на растенията да преодоляват стреса, за да достигнат своя максимален потенциал.

http://www.superthrive.com/

3
продукти

POWERPLANT

Powerplant е лидер в иновативните решения за осветление и растеж на растения, предлагайки високоефективни лампи и аксесоари, които осигуряват оптимално осветление за всякакви култури.

4
продукти

PLANT!T

PLANT!T улеснява градинарите да достигат до нови висоти в отглеждането на растения със своята гама от продукти за хидропоника и качествени субстрати, подходящи за всички видове растителни проекти.

http://www.plantit-growit.com/

37
продукти

ESSENTIALS

ESSENTIALS снабдява градинарите с всичко необходимо за успешното отглеждане на растения, предлагайки висококачествени торове, субстрати и инструменти, които гарантират здравословен растеж и богат добив.

http://www.hydrogarden.com/brands/essentials/

3
продукти

RAM

RAM осигурява високоефективни вентилационни решения за градинари, предлагайки широка гама от вентилатори, филтри за въздух и влажности, които помагат за поддържането на оптимални условия за отглеждане на растения.

http://www.rapidairmovement.co.uk/

20
продукти

Cultilene

Cultilene предлага висококачествени решения за отглеждане със своите устойчиви и ефективни кубчета за разсад и субстрати, които подпомагат здравия коренов растеж и улесняват управлението на водата и хранителните вещества.

http://www.cultilene.com/

6
продукти

GROWMAX WATER

Growmax Water подобрява здравето на вашите растения и добива чрез професионални системи за филтриране на вода, които премахват хлора, тежките метали и други замърсители, осигурявайки чиста вода за всички градинарски нужди.

http://growmaxwater.com/

24
продукти

active eye

Active Eye помага на градинарите да поддържат растенията си здрави с помощта на своите висококачествени наблюдателни инструменти, позволяващи детайлно изучаване и идентифициране на вредители и болести.

https://www.hydrofarm.com/our-brands/active-eye

3
продукти

NUOVA PASQUINI & BINI

NUOVA PASQUINI & BINI е водещ производител на градинарски саксии и контейнери, които съчетават функционалност и естетика, за да предложат идеалните условия за растеж на всяко растение.

http://www.pasquiniebini.com/

36
продукти

ETI Ballast

ETI Ballast предлага надеждни и ефективни електрически баласти за градинарското осветление, гарантиращи стабилна мощност и оптимална производителност на вашите светлинни системи за растения.

0
продукти

Bayer Garden

Bayer Garden предоставя на домашните градинари висококачествени продукти за защита и подхранване на растенията, разработени от водещи експерти в областта на градинарството, за здрави и процъфтяващи градини.

https://cropscience.bayer.co.uk/

2
продукти

Advanced Nutrients

Advanced Nutrients е пионер в създаването на иновативни торове и добавки, насочени към оптимизиране на растежа, цъфтежа и общото здраве на вашите растения, като предоставят балансирани хранителни режими за всякакви условия на отглеждане.

http://www.advancednutrients.com/

0
продукти

MasterTrimmers

MasterTrimmers предлага високоефективни машини за подрязване, които улесняват и ускоряват подготовката на растенията за пазара, като осигуряват прецизност и намаляват трудоемкостта на ръчното подрязване.

http://mastertrimmers.es/en/modelos/

9
продукти

BOYU

BOYU е водещ иноватор в аквариумната индустрия, предоставяйки широка гама от висококачествени помпи, филтри и аквариумно оборудване за любители и професионалисти, подобряващи средата за живот на водните организми.

http://www.boyuaquarium.com/en_index.asp

33
продукти

Phytolite

Phytolite осигурява иновативни осветителни решения за градинарите, със своите енергоспестяващи светодиодни (LED) светлини и други продукти, които насърчават здравия растеж и максимизират добивите.

http://www.phytolite.com

0
продукти

BOVEDA

Boveda предлага революционни решения за контрол на влажността, които гарантират оптимално съхранение и свежест на цигари, музикални инструменти, храна и медицински продукти със своите иновативни влаго-регулиращи пакети.

https://bovedainc.com/

1
продукти

Hortilight

Hortilight преобразува градинарското осветление с широка гама от светлинни продукти, специално проектирани за стимулиране на растежа и цъфтежа на растенията, като същевременно оптимизират енергийната ефективност.

4
продукти

Dutch Environment

Dutch Environment осигурява водещи в бранша решения за създаване на идеални условия за отглеждане, включително климатични системи и хранителни режими, които поддържат здравето и производителността на растенията.

https://www.decinternational.com/uk/index.html

9
продукти

Cornwall Electronics

Cornwall Electronics специализира в производството на електронни устройства за дома и офиса, предлагайки иновативни вентилатори, обезвлажнители и пречистватели на въздух, които подобряват качеството на въздуха и общия комфорт.

https://www.electrocornwall.com/

21
продукти

Danish Tray

Danish Tray предлага дизайнерски и функционални подноси за растения, идеални за хидропоника и други форми на устойчиво отглеждане, които помагат за максимизиране на пространството и ефективността на растежа.

http://www.danishhydrotray.com/

4
продукти

Cli-Mate

Създайте идеалната среда за вашите растения с 'Cli-Mate'. Ние предоставяме интуитивни системи за контрол на климата, които осигуряват точното балансиране на температура и влажност, необходими за оптималната култивация на растения.

https://cli-mate.nl/

2
продукти

Air-Pot

Air-Pot предоставя революционна система за контейнери за отглеждане, която стимулира здравословния коренов растеж и предотвратява загниването на корените с уникална дизайнерска структура за въздушна резитба.

https://air-pot.com/

5
продукти

Neptune Hydroponics

Neptune Hydroponics проправя пътя към модерното градинарство с иновативни хидропонни системи и аксесоари, които улесняват отглеждането на растения с повишена ефективност и по-големи добиви.

http://www.neptunehydroponics.com/

15
продукти

Vents

Vents е компания с дългогодишен опит, която предлага широк асортимент от модерно вентилационно оборудване, осигуряващо решения за всички ваши нужди от вентилация. Нашите продукти се отличават с високо качество, балансирани спецификации и съответствие с европейските и международните стандарти по отношение на енергийната ефективност, надеждността и безопасността, което се потвърждава от съответните сертификати и реализирани проекти по целия свят. Нашата цел е да създаваме продукти чрез непрекъснато развитие и усъвършенстване, които винаги ще отговарят на най-високите изисквания на клиентите.

От момента на създаването си преди повече от 20 години, компанията измина дълъг път на изграждане и развитие, от малко производствено предприятие до водещ световен доставчик на вентилационно оборудване. Днес водещите позиции на Vents са подкрепени от значителни производствени обеми, широка география на продажбите, висок дял на износа, както и от признанието на нашите партньори по целия свят и от почетното членство на компанията в авторитетни международни експертни климатични асоциации.

Към днешна дата компанията е силно научноизследователско и производствено предприятие, което разполага с най-големите производствени мощности в Европа и самостоятелно произвежда пълна гама оборудване за вентилационни системи с всякаква степен на сложност. Vents е член на Blauberg Group, която има силно представителство в целия свят (централният офис се намира в Мюнхен, Германия) и е най-динамично развиващата се компания във вентилационния бизнес в днешно време. Това позволява на Vents да усвоява най-добрите европейски практики и опит в разработването на най-съвременни вентилационни системи и да разширява продуктовите си пазари. Понастоящем вентилационното оборудване на Vents се предлага в повече от 110 страни по света.

Производствените мощности на компанията са разположени на площ от над 90 000 кв. м.

Компанията осъществява пълен затворен цикъл на производство и е оборудвана с най-съвременно оборудване. В предприятието работят близо 3 000 квалифицирани специалисти, които осигуряват създаването на вентилационни продукти от идея и дизайнерска концепция до пълноценен високотехнологичен продукт. Всички структурни звена на предприятието работят като по часовник благодарение на прилагането на концепцията за управление Lean production method.

Всяка година компанията произвежда близо 5 млн. битови вентилатори, почти 350 000 единици оборудване за промишлена вентилация, над 22 000 вентилационни устройства, приточни и изходящи вентилационни устройства. Общата гама от продукти на Vents включва над 30 000 артикула за различни пазарни сегменти, потребителски групи и географски региони.

https://ventilation-system.com/

13
продукти

Ralight Holland

Ralight Holland специализира в производството на висококачествени вентилатори, предлагайки надеждни и ефективни вентилационни решения за осигуряване на оптимален въздушен поток в дома, офиса и градинарските пространства.

https://ralight-holland.com/en/products/wall-fans/

2
продукти

Air Connections

Основана през 1994 г., Air Connections е сравнително младо предприятие. Но не се подвеждайте по външния вид. Защото освен че са изключително иновативни, нашите хора имат и дългогодишен опит в областта на гъвкавите въздуховоди за отопление, вентилация и климатизация. А сега, като част от базираната в Еншеде Dutch Environment Corporation B.V., един от най-големите производители на гъвкави въздуховоди в света, ние със сигурност имаме всички необходими връзки както на местно, така и на международно ниво. Затова на нашите клиенти гарантираме най-добрите възможни съвети, подкрепени от пълна гама продукти, които доставяме от нашите собствени производствени/складови съоръжения в Енсхеде и Олдензаал, Нидерландия.


Защо да изберете Air Connections
Благодарение на комбинацията от местни дилъри и международна мрежа, разходите се поддържат ниски - в полза на нашите клиенти. Освен това ясната ни организация и кратките линии на комуникация ни позволяват да изпреварваме конкуренцията с отлични постижения в областта на навременните доставки. В крайна сметка ние осигуряваме на нашите клиенти - от архитекти до специалисти по монтаж - възможно най-добрия достъп до пазара на гъвкави канали.


Ние просто имаме всички правилни връзки.

 

http://www.airconnections.com/

54
продукти

Guanokalong

Guanokalong® и GK-Organics® са търговски марки на Femeg; Femeg е горда инициатива на холандския основател Егберт ван Мегелен.

Femeg събира най-добрите ресурси от различни части на света, а от Холандия предлага 100% органични продукти, за да отговори на нуждите на хората, които искат да са сигурни в чистотата на своите торове и консумативи за растения, на хората в цяла Европа, които осъзнават колко важно е торенето за качеството и вкуса на растенията и храненето на растителна основа.

От 2012 г. насам Femeg е сертифицирана компания от Контролния съюз за биологични суровини. 

https://guanokalong.nl/?lang=en

27
продукти

Ugro Coco

UGro е гама от висококачествени кокосови субстрати, които не съдържат торф, биоразградими са и са екологично чисти. Те са създадени, за да ви помогнат да постигнете най-добри резултати при вкореняването, отглеждането и цъфтежа, като същевременно се грижите за околната среда. Използването на UGro ще ви помогне да намалите въглеродния си отпечатък и да запазите торфищата, които са дом на много редки организми и жизненоважно местообитание за птици, водни кончета и растения.

http://ugrococo.com/

5
продукти

HESI

HESI Plantenvoeding B.V. произвежда и предлага на пазара торове за растения, помощни средства за растения и почвени добавки. Дружеството е разположено в южната част на Нидерландия, в Керкраде, който се намира в граничния район на Аахен.

https://www.hesi.nl/en

1
продукти

Easy Plug

тогава Eazy Plug е правилният избор за вас!
Eazy Plug произхожда от холандския център на технологиите за отглеждане и е иновативна среда за размножаване и отглеждане, която е наистина уникална. Тя се предлага с предварително определени нива на EC и pH и се саморегулира до точното съотношение въздух-вода. Благодарение на силно свързаните си органични компоненти, не са необходими саксии или ръкави, като по този начин се предлагат огромни структури от косъмчета корени поради ефекта на подрязване на въздуха. Благодарение на превъзходната си водопоглъщаемост и равномерното разпределение на влагата може да се доставя изсушен, като предлага чиста лека среда за отглеждане с неограничен срок на годност.

Системата Eazy Plug предлага цялостен цикъл, устойчиво решение за отглеждане, съдържащо тапи, блокове и пирамиди. Кликнете тук за повече информация относно системата за пълен цикъл.

https://www.eazyplug.nl/

3
продукти

Grotek

Grotek предлага органични и минерални торове и добавки за растения, които усъвършенстват растежа и цъфтежа, създавайки силни и здрави растения с помощта на съвременни селскостопански практики и технологии.

https://grotek.com/

23
продукти

Dutch Trimming Company

DTC - Dutch Trimming Company предоставя иновативни решения в областта на обработката на растения, като предлага висококачествени тримери и оборудване, които оптимизират процеса на подготовка и повишават ефективността и производителността.

Тримерът доставя средно 20 кг на час и по този начин отнема много работа от ръцете ви на много разумна цена.

https://www.dutchtrimming.com/en

7
продукти

Sicce

Sicce предлага иновативни решения за водна филтрация и циркулация, като се специализира в производството на надеждни помпи и системи, които са идеални за аквариуми, хидропонни и градинарски приложения.

https://www.sicce.com/

6
продукти

GREEN HOUSE FEEDING

Простотата е нашата тайна за успех!


Повечето марки торове на пазара изискват от клиентите да купуват редица продукти, което прави нещата скъпи и сложни. 
Ние се насочихме в обратната посока, създавайки прахообразен продукт, който осигурява безпрецедентни резултати с минимални разходи и лесен за употреба подход.
По-лесен за транспортиране, по-лесен за съхранение, по-лесен за употреба и с по-дълъг срок на годност от течните торове.

https://shop.greenhousefeeding.com/

14
продукти

GHE - General Hydroponics Europe

GHE - General Hydroponics Europe предоставя иновативни хидропонни и аеропонни решения, които оптимизират растежа и цъфтежа на растенията. С тяхната помощ, градинарите постигат изключителни резултати в устойчиво и ефективно отглеждане.

24
продукти

TWE

TWE - Trans World Europe е водеща компания в международната търговия, специализирана в дистрибуцията на разнообразни градинарски продукти и аксесоари, предлагайки висококачествени решения за градинари и земеделци на глобално ниво.

6
продукти

OptiClimate

OptiClimate предлага високотехнологични решения за климатичен контрол, които са идеални за затворена среда за отглеждане на растения.

Техните системи гарантират оптимални условия за растеж, като регулират температурата, влажността и въздушния поток.

https://opticlimate.com/

8
продукти

DIMLUX

Dimlux предлага иновативни осветителни решения за градинарството, които включват регулируеми светлинни системи с възможност за прецизна настройка на светлинния спектър, осигуряващи оптимални условия за растеж и цъфтеж на растенията във всякакви среди.

https://dimlux.nl/

8
продукти

HOMEbox®

HOMEbox е водеща марка в сектора на палатките за индор отглеждане, предлагайки дизайнерски и функционални решения, които осигуряват оптимални условия за растеж на растенията в затворени пространства.

https://www.homebox.net/

11
продукти

ViparSpectra

ViparSpectra предлага иновативни LED светлини за отглеждане на растения на закрито, които са специално проектирани за оптимизиране на растежа и цъфтежа на растенията. Техните светлини осигуряват балансиран спектър на светлина, подходящ за всички етапи на развитие на растението.

https://viparspectra.eu/

4
продукти

ON BALANCE

ON BALANCE специализира в създаването на прецизни дигитални везни, които са идеални за градинари, златари и лаборатории, предоставяйки надеждно и точно измерване на малки количества субстанции с висока прецизност и лекота на употреба.

https://www.obscales.com/

4
продукти

Integra Boost

Integra Boost специализира в решения за контрол на влажността, предлагайки иновативни продукти, които поддържат оптимални условия за съхранение на храни, тютюневи изделия и други чувствителни продукти, за да запазят свежестта и качеството им.

4
продукти

Electrostart

Electrostart предлага високоефективни баласти, които са идеални за различни приложения като градинарство и промишленост, осигурявайки надеждност и дълготрайност в стартирането на машини и уреди.

4
продукти

Garden HIGHPRO

Garden HIGHPRO предлага висококачествени градинарски решения, включително иновативни палатки за отглеждане, ефективни вентилационни системи и осветително оборудване, които са идеални за ускоряване на растежа и цъфтежа на растенията в контролирани условия.

https://www.gardenhighpro.com/

12
продукти

the Jungle

The Jungle предоставя всичко необходимо за градинарите, от торове и субстрати до инструменти и аксесоари. Тяхната гама от продукти е идеална за подпомагане на здравословния растеж и цъфтеж на растенията във всякакви градинарски условия.

https://www.growthejungle.com/en/home/

0
продукти

Mars Hydro

Mars Hydro предоставя висококачествени LED светлини и хидропонни системи, които са оптимизирани за максимален растеж и цъфтеж на растенията. Техните продукти са идеални за всеки тип градинарство, осигурявайки ефективност и дълготрайност.

https://www.mars-hydro.com/

0
продукти

A.R.T.S.

A.R.T.S. предлага иновативни органични решения за растителна защита и грижа, включващи биологични пестициди и стимулатори за растеж, които са безопасни за околната среда и ефективни за поддържането на здрави и силни растения.

https://www.arts-info.eu/

5
продукти

Boom Nutrients

Boom Nutrients предлага висококачествени хранителни добавки и торове за растения, които са специално формулирани за подобряване на растежа, цъфтежа и общото здраве на растенията, подходящи за различни видове градинарство.

https://boomnutrients.com/

11
продукти

Trabe

TRABE предлага широка гама от органични торове и биологични продукти за градинарство, които са специално създадени за устойчиво и ефективно отглеждане на растенията, подобрявайки тяхното здраве и устойчивост.

https://www.trabe.net/

9
продукти
Онлайн магазин от SELITON